Het bestuur bestaat uit:

  • Ria Duijndam (voorzitter)
  • Simon Huiberts (penningmeester & secretaris)
  • Sylvia Looijestijn (PR & communicatie).

 

Zij stellen zich graag aan je voor.

 

Ria Duijndam (voorzitter)

Ik ben heel erg enthousiast om voorzitter te zijn van deze Stichting. Ik ben een buitenmens, ben ontzettend graag buiten. Ik heb zelf een grote tuin met een moestuin en een kasje en vind het heel belangrijk dat er duurzaam groen is zonder bestrijdingsmiddelen. Ik wil graag fysiek ook meehelpen met onderhoud en groen maken van Delft en via deze stichting is dat mogelijk.

 

Simon Huiberts (penningmeester & secretaris)

Ik woon in het centrum van Delft. Ik zet me sinds mijn pensionering o.a. in voor maatschappelijke vraagstukken met een overzichtelijke schaalgrootte. De verstening van centra is zo’n onderwerp. Via de stichting DelftBloeit probeert ik dat een halt toe te roepen door groen- en bloeminitiatieven te ontwikkelen. Het is dankbaar werk omdat het veel mensen blij maakt.

 

Sylvia Looijestijn (PR & communicatie)

Ik word blij van buiten zijn in de natuur, hoe groener en kleurrijker, hoe beter. Ik heb Simon leren kennen bij het realiseren van het eerste tulpenveld. Toen hij daarna de Stichting oprichtte vroeg hij mij in het bestuur. Heel graag help ik mee om de projecten van DelftBloeit bekendheid te geven onder de Delftse burgers en lokale ondernemers, zodat we met elkaar ervoor kunnen zorgen dat Delft zo groen (of kleurrijk) mogelijk wordt!

 

De bestuursleden van DelftBloeit zijn onbezoldigd.

Op de hoogte blijven? Volg ons!