Het bestuur van stichting DelftBloeit bestaat uit:

  • Frans Geerlink (voorzitter)
  • Simon Huiberts (penningmeester & secretaris)
  • Bram Buik (PR & communicatie).

Het bestuur stelt zich graag aan je voor:

Frans Geerlink (voorzitter)

Met veel plezier werk ik in een stichting die de mooie stad Delft nóg mooier wil maken door stenen en asfalt te vervangen door “groen en bloem”.
Het maakt me blij als ik zie hoeveel mensen genieten van “onze” tulpenvelden.
Ik ben sinds kort gepensioneerd en ik wil graag mijn steentje bijdragen om juist voor minder steentjes te zorgen!

Simon Huiberts (penningmeester & secretaris)

Ik woon in het centrum van Delft. Ik zet me sinds mijn pensionering o.a. in voor maatschappelijke vraagstukken met een overzichtelijke schaalgrootte. De verstening van centra is zo’n onderwerp. Via de stichting DelftBloeit probeer ik dat een halt toe te roepen door groen- en bloeminitiatieven te ontwikkelen. Het is dankbaar werk omdat het veel mensen blij maakt.

Bram Buik (PR en communicatie)

Nadat ik vanwege de tijdelijke inrichting van het Van Leeuwenhoekpark in aanraking kwam met de stichting DelftBloeit ben ik erg enthousiast geworden over de projecten die Simon en Frans bedenken en samen met een legertje vrijwilligers uitvoeren. Projecten die bijdragen aan de vergroening van de stad en tevens aan de gevolgen van klimaatverandering. Om dat enthousiasme ook in daden om te zetten heb ik me aangemeld als bestuurslid. Het is voor mij als nieuweling in de stad – ik woon er sinds 2021 – tevens een mooie gelegenheid de stad te leren kennen.

De bestuursleden van DelftBloeit zijn onbezoldigd.

error

Op de hoogte blijven? Volg ons!