Op 28 april is het zover: je kunt je eigen unieke bosje tulpen komen plukken! DelftBloeit organiseert deze dag een heus pluk-evenement, inclusief openluchtbioscoop.

Om 11 uur is de openingsceremonie door Aletta Hekker. Daarna kan geplukt worden tot 17.00 uur. Voor één euro krijg je een tulpentasje en mag je je eigen bosje bloemen bij elkaar plukken. ’s Avonds verandert het veld in een openluchtbioscoop en draait de Nederlandse film ‘Tulipani‘. Reserveer hieronder je filmticket. De film start om 10 uur en kost 10 euro; dit is inclusief een welkomstdrankje en een bosje tulpen.

Met de opbrengst van deze dag kan DelftBloeit weer nieuwe bollen en/of bloemen kopen voor een volgend veld. Zo vergroent en verbloemt de stichting de stad continu op plekken die anders (tijdelijk) braak liggen!

Let op! Evenement is een week vervroegd naar 28 april i.v.m. het warme weer van midden april.

Je vraagt je wellicht af: waarom plukken, waarom laten we de tulpen niet gewoon staan?
Ten eerste zullen ze niet veel langer bloeien, het is zelfs maar hopen dat ze er op 28 april nog mooi bij staan! Ten tweede heeft DelftBloeit het veld slechts tot halverwege mei in bruikleen van de Spoorzone Delft. Daarna zal het House of Delft op deze plek komen. De werkzaamheden hiervoor zouden de tulpen – en de veldbloemen die ook ingezaaid zijn – kunnen aantasten. Het is niet voor niks een pop-up veldje! Dus: kom op 28 april een bosje plukken en geniet er thuis nog even van! Lees verder.

Wil je DelftBloeit steunen? Zowel vrijwilligers als financiële steun zijn welkom!

Reserveer je filmtickets (of win je liever VIP-tickets?)

Categorieën: Nieuws

3 reacties

Adry Bergmann · 22/04/2018 op 09:03

Op de borden bij het tulpenveld stond gisteren als datum voor het plukevenement nog 5 mei vermeld…

    sylvia · 23/04/2018 op 19:06

    Bedankt voor je reactie Adry, ze zijn nu allemaal aangepast!

Petra · 26/04/2018 op 21:31

Hulde voor dit fantastische initiatief !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Op de hoogte blijven? Volg ons!