Iemand die wil meehelpen Delft te vergroenen door de website van Delft Bloeit te onderhouden en de activiteiten van de stichting via sociale media wereldkundig te maken.
De stichting Delft Bloeit heeft de ambitie terreinen, daken en muren in de stad te vergroenen. Minder steen, asfalt of braakliggende velden, maar meer planten, bloemen, bomen en daardoor meer kleur! Door middel van onze projecten kunnen we de stad tijdelijk óf langdurig vergroenen. We hopen dat deze initiatieven zorgen voor inspiratie bij de omwonenden en bezoekers, maar ook bij de jeugd die we bij de projecten betrekken. Op onze website laten we zien hoe we dat doen.
We zijn best goed in het waarmaken van onze ambitie, maar iets minder goed in het bijhouden van die website en zeker als het gaat om het communiceren via sociale media kunnen we wel wat ondersteuning gebruiken. Ben jij iemand die onze doelstellingen onderschrijft en ons digitaal wil ondersteunen, dan zijn we op zoek naar jou. Meld je via info@delftbloeit.nl

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Op de hoogte blijven? Volg ons!