Wil jij ook een groenere stad? Stichting DelftBloeit heeft vele ambities om Delft groener en bloeiender te maken, met tulpenvelden én andere projecten. We hebben nu te weinig mensen om alles te realiseren, dus we zoeken vrijwilligers! Helpende handjes, meedenkers, projectleiders, fondsenwerver – tijdsinzet is in overleg!

Wat doet Stichting DelftBloeit?

De missie van Stichting DelftBloeit is “vergroenen en verbloemen van de binnenstad”. Minder steen, asfalt of braakliggende velden, maar meer planten, bloemen, bomen, kleur! Door middel van onze projecten kunnen we de stad tijdelijk óf langdurig vergroenen. We hopen dat deze initiatieven zorgen voor inspiratie bij de omwonenden en bezoekers, maar ook bij de jeugd die we bij de projecten betrekken.

Sinds de oprichting in 2017 heeft de stichting gezorgd voor tulpenvelden en éénmaal voor een zonnenbloemenveld in de stad. Maar dat is niet het enige! Achter de schermen denkt DelftBloeit na over andere initiatieven om haar doelen te bereiken, en hier worden ook al stappen voor ondernomen. Maar daar is hulp bij nodig! De stichting bestaat uit 3 bestuursleden en een handjevol andere vrijwilligers. Dat is niet genoeg!

We zoeken:

  • Diverse vrijwilligers: Mensen die het met onze missie eens zijn en willen meewerken om onze plannen uit te werken of uit te voeren. We hebben diverse projecten lopen waarover we je graag meer vertellen, zodat je kunt kiezen of je één of meerdere projecten wil ondersteunen of zelfs gaan leiden. Je kunt je inzetten met je handen (aanleg of onderhoud bijvoorbeeld) óf met je hoofd (meedenken, netwerken, etc.). De hoeveelheid tijd die je erin steekt bepalen we met elkaar!
  • Iemand met ervaring met fondsenwerving voor goede doelen, die de stichting kan helpen met haar aanvragen en verantwoording.

Heb je zelf geen tijd maar heb je een netwerk van ‘groene mensen’ of heb je vrienden/kennissen die wellicht geïnteresseerd zouden zijn? Dan vinden we het heel fijn als je hen onze vacatures wil doorsturen!


Laatste update: 29-6-2020


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Op de hoogte blijven? Volg ons!